Eens nadenken wat we vandaag zullen slopen

Delen

Spelen en slopen, ongeveer hetzelfde, beide even leuk

Papegaaien zijn zeer intelligente dieren. Ze zijn vergelijkbaar met een kind van 3 – 5 jaar. Voor hun ontwikkeling hebben ze dan ook uitdaging nodig. Speelgoed kan hier een grote rol in spelen. En zijn papegaaien bij die zelfs educatieve spelletjes leuk vinden. Om dit aan te leren is veel geduld en tijd nodig. Alhoewel ik er eentje had die binnen 10 minuten door had wat de bedoeling was. Ze stapelde bakjes op juiste volgorde, deed een balletje in een basket en deed plastic muntjes in een spaarpotje. Ze had er veel plezier in en met een nootje als beloning was het dubbel pret. Hieronder Pei, hij is nog jong en moet het nog vanaf het begin leren. Hij moet zich vooral nog leren concentreren. Ik doe dit dan ook nog niet regelmatig, hij moet het zelf graag willen.

https://youtu.be/KCeYrMvLz38

Er zijn vele soorten papegaaien-speeltjes verkrijgbaar. Voor de knutselaasrs zijn er ook spulletjes te koop om zelf speeltjes te maken. Je kan diverse producten producten gebruiken als rvs, acryl, onbewerkt hout, karton, papier, sisal en henneptouw. Veel baby speelgoed is ook veilig voor papegaaien. Denk hierbij aan houten kralen, blokken en rammelaars. Ook belletjes en schommels doen het vaak goed. Een veilig emmertje met wat blokjes ofzo erin die ze op de grond kunnen gooien…..geweldig.

Eens nadenken wat we vandaag zullen slopenΒ Eens nadenken wat we vandaag zullen slopen

Of je gaat aan het plafond hangen πŸ˜›Eens nadenken wat we vandaag zullen slopen

Of aan je bel πŸ˜€

Wat ook leuk is voor sommigen…..eindeloos hetzelfde muziekje afspelen πŸ˜€

Spelen is natuurlijk helemaal leuk maar wat nog veel leuker is…..slopen πŸ˜€ Β Verse wilgentakken en fruittakken zijn daar een goed onderdeel van. Kartonnen dozen, lege eierdozen en dergelijke worden naar hartenlust versnipperd. En zoals eerder gezegd, ze zijn zo slim als een kleuter, en daar horen ook de ondeugende trekjes bij. Kijk er dus niet gek van op als er op een onbewaakt moment een hap uit de tafelpoot wordt genomen πŸ˜›

Eens nadenken wat we vandaag zullen slopenΒ  Β Eens nadenken wat we vandaag zullen slopen

Eens nadenken wat we vandaag zullen slopen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nou moet ik zeggen dat dat hier nog niet het geval is geweest, maar wel al enkele toetsenborden, zappers en telefoons die te pakken zijn genomen.

Β 

Meubeltjes uit een kringloop zijn zo gek nog niet πŸ˜€

 

 

https://www.facebook.com/groups/parrotsrules/

Home

 

Ad
Antonia

2 gedachten over “Eens nadenken wat we vandaag zullen slopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.