Nieuws NW

Bij #controle van #bromfietsen vandaag 37 brommers staande gehad. 7 brommers reden dusdanig te hard dat zij opnieuw gekeurd moeten worden (WOK). De bestuurders moesten lopend verder. Voor andere feiten werden 10 processen-verbaal geschreven. Hiervan waren er 2 voor het rijden zonder rijbewijs. ... Lees meerLees minder

 

Reageer op Facebook

Peter Frederik Wik Frederik-pieterse Mendy Frederik hier was ik er 1 van

12 uren geleden

M4H Rotterdam

Geslaagde Dag van de Ondersteuners! Welkom in M4H.DAG VAN DE ONDERSTEUNERS 💪
Projectontwikkelaar KIKX organiseert wederom met succes een geslaagde Dag van de Ondersteuners! Ook TW3 Backoffice Medewerker Mariska was hiervoor uitgenodigd.

De dames gingen op ontdekkingstocht naar het M4H Rotterdam gebied, waar vele creatieve ondernemers zich hebben gevestigd. Met de watertaxi zijn ze doorgegaan naar het RDM Campus. Hier waren diverse korte presentaties van een aantal bedrijven. Bij de Buurman, een openbare werkplaats en winkel voor tweedehands (bouw)materiaal, mochten ze zelf aan het werk. Tijdens een workshop gingen ze ontwerpen en werken aan een prototype.

Als afsluiter hebben de dames genoten van een heerlijke lunch in het Keilecafe. Het was een leerzame en leuke dag. Bedankt Kikx!
... Lees meerLees minder

Geslaagde Dag van de Ondersteuners! Welkom in M4H.

1 dag geleden

Huize Middelland

September oogstmaand, ook in De Spoortuin

#huizemiddelland #zaaienenoogsten #samenstadswijkmaken #eenbuurthuis12xdichtbijSinds miss M. uit Zuid-China in de Spoortuin tuiniert, maakt de groenteproductie een grote sprong voorwaarts. We leren elke dag wat bij. Miss M trakteerde ons op een oogstmaaltijd: spoortuinsojabonenpasta, spoortuinpompoenstoombroodjes, spoortuinvreemdsoortchinesecourgettestoof, spoortuinlenteui, spoortuinrodepeper (2 soorten) en spekjes. Heerlijk!
... Lees meerLees minder

September oogstmaand, ook in De Spoortuin

#huizemiddelland #zaaienenoogsten #samenstadswijkmaken #eenbuurthuis12xdichtbij

Oplettende melder zag een #inbraak op de #Pelgrimsstraat. Met meerdere eenheden ter plaatse en 2 inbrekers op heterdaad #aangehouden.
Was u getuige? Dan horen we dat graag.
... Lees meerLees minder

Oplettende melder zag een #inbraak op de #Pelgrimsstraat. Met meerdere eenheden ter plaatse en 2 inbrekers op heterdaad #aangehouden. 
Was u getuige? Dan horen we dat graag.

 

Reageer op Facebook

top werk al staan ze met een uur of wat weer buiten ben ik bang

Nsbe Krdmn Eyvztkn Omgg Nesibe het is gwn bij ons hier 😱😱😱😱😱😱😱

Is tog leuk gratis na zomer+ oudnieuw +kerst achter slot 😊😊

Goed bezig

goed werk verricht topie

💪🏻topie 💪🏻

goed dat 2 zijn opgepakt,er loop nog 1 vrij rond..en dan nog vluchten vanuit me moeders balkon,ze hadden geen uitweg hahaha hoop dat ze wat gebroken hebben!!

Dat gebeurt vaker in Schiemond Alma Bhageloe pff wat een teringleijers😡

Sanne je oude straat 😯

zijn de doelloze klootzakken

Help mij moeder om de 3de dader te vinden!!!!

Jennifer Martir dit was er dus aan de hand

Ace Boogie offa

Meryem Sezer Bozkurt Kenza Elmou

Dalila Jeetje

Burak Dogan

Savas Underwood

Sherine Erramy Latifa Rahhali 😳

Nashaira Wilson

Suruchi Sharma

Joey Porto Silva

Beebee Gemini

+ Zie meer reacties

1 dag geleden

WOW Rotterdam - Nieuwe Westen

Schokkend.de oogst is binnen! ... Lees meerLees minder

Schokkend.

Laatste gesprekken met stadsontwikkeling , we zijn er bijna, maar nog net niet helemaal #uithoudingsvermogen #samenstadswijkmaken #rotterdamwest #huizemiddelland #wijkpaleis #plekomhettemaken @gemeenterotterdam @barbarakathmann ... Lees meerLees minder

Laatste gesprekken met stadsontwikkeling , we zijn er bijna, maar nog net niet helemaal #uithoudingsvermogen #samenstadswijkmaken #rotterdamwest #huizemiddelland #wijkpaleis #plekomhettemaken @gemeenterotterdam @barbarakathmann

2 dagen geleden

Huize Middelland

Rara wat de pot schaft?!Fatma zegt: “rara, wat schaft de pot vandaag?” Het ruikt hier in ieder geval heel lekker, meer kan inliet zeggen ... #koekroe #surinaamsekeuken #aanschuiven #wijkpaleis #plekomhettemaken #huizemiddelland ... Lees meerLees minder

Rara wat de pot schaft?!

2 dagen geleden

Mooi, Mooier Middelland

Lekker bezig in Mooi, Mooier Middelland. De Bron van Middelland maakt #eersterotterdamseimpluvium. Een impluvium? 🤔🤔🤔🤔🤔 We hebben het even opgezocht: 'Het impluvium is een ondiepe verlaging in het midden van de vloer van een atrium in een Romeins huis. In deze verlaging werd regenwater opgevangen voor huishoudelijk gebruik. Top idee! En heel erg nodig in onze wijk.

#community #middfest #hardwerken
... Lees meerLees minder

Lekker bezig in Mooi, Mooier Middelland. De Bron van Middelland maakt  #eersterotterdamseimpluvium. Een impluvium? 🤔🤔🤔🤔🤔 We hebben het even opgezocht: Het impluvium is een ondiepe verlaging in het midden van de vloer van een atrium in een Romeins huis. In deze verlaging werd regenwater opgevangen voor huishoudelijk gebruik. Top idee! En heel erg nodig in onze wijk.

#community #middfest #hardwerkenImage attachment

Fatma zegt: “rara, wat schaft de pot vandaag?” Het ruikt hier in ieder geval heel lekker, meer kan inliet zeggen ... #koekroe #surinaamsekeuken #aanschuiven #wijkpaleis #plekomhettemaken #huizemiddelland ... Lees meerLees minder

Fatma zegt: “rara, wat schaft de pot vandaag?” Het ruikt hier in ieder geval heel lekker, meer kan inliet zeggen ... #koekroe #surinaamsekeuken #aanschuiven #wijkpaleis #plekomhettemaken #huizemiddelland
Meer laden
Ad