Informatiebijeenkomst Rijnhoutplein

Zorgnetwerk

Details

Dinsdag 30 mei 2023 van 16:30 tot 19:00 uur
Afgelopen
Rijnhoutplein 3, Rotterdam

Kom langs op het Rijnhoutplein
We maken een plan om het Rijnhoutplein opnieuw in te richten. Hierin nemen we de wensen uit de buurt voor het plein mee. Op dinsdag 30 mei en dinsdag 27 juni kunt u de ideeën bekijken en ons vertellen wat u ervan vindt.

Programma van Eisen
De gemeente maakt een plan voor de nieuwe inrichting. We starten met een Programma van Eisen. Hierin staat alles wat er moet gebeuren voor de inrichting van het Rijnhoutplein. De gemeente verwerkt de reacties van bewoners en partijen als de brandweer en Eneco. Daarna wordt het Programma van Eisen vastgesteld door de gemeente en is dan definitief. Ontwerpers van de gemeente maken in de tweede helft van 2023 een voorlopig ontwerp. Met de aanleg gaan we waarschijnlijk in 2025 starten.


Ophalen van wensen uit de buurt
Tijdens het Rijnhoutfestival in 2020 zijn in de buurt wensen opgehaald voor de nieuwe inrichting. Deze wensen zijn een belangrijk uitgangspunt voor het plan.

Meer weten?
Kijk dan op www.rotterdam.nl/dijkzigt-oude-westen, die brengt u naar de projectpagina op mijn.rotterdam.nl. Daar kunt u ook een digitale reactie achterlaten. Hebt u vragen? Mail dan naar Tom Warnik via .

Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Buurt en leefbaarheid
Wat
Vergadering

Over de organisator

Zorgnetwerk
Het zorgnetwerk Oude Westen bestaat uit organisaties die binnen het Oude Westen actief zijn. Hierbij bedoelen we: De Aktiegroep Oude West...... Lees meer