Informatiebijeenkomst Gouvernestraat

Zorgnetwerk

Details

Donderdag 25 mei 2023 van 16:30 tot 19:00 uur
Afgelopen
Gaffelstraat 63a, Rotterdam

Kom langs in de het Huis van de Wijk
We maken een plan om de buitenruimte rondom Odeon en de Gouvernestraat opnieuw in te richten. Hierin nemen we de wensen uit de buurt voor de plek mee. Op donderdag 25 mei kunt u de ideeën bekijken en ons vertellen wat u ervan vindt.

Programma van Eisen
De gemeente maakt een plan voor de nieuwe inrichting. We starten met een Programma van Eisen. Hierin staat alles wat er moet gebeuren voor de inrichting van Odeon. De gemeente verwerkt de reacties van bewoners en partijen als de brandweer en Eneco. Daarna wordt het Programma van Eisen vastgesteld door de gemeente en is dan definitief. Ontwerpers van de gemeente maken in de tweede helft van 2023 een voorlopig ontwerp. Met de aanleg gaan we waarschijnlijk in 2026 starten.


Denk mee over het Programma van Eisen
We hebben nu een eerste versie van het Programma van Eisen gemaakt. Die willen we graag aan u laten zien. We horen graag wat u ervan vindt. Als dat kan, verwerken we uw ideeën in het definitieve programma van eisen.


Digitaal reageren
Meer weten? Kijk dan op www.rotterdam.nl/dijkzigt-oude-westen, die brengt u naar de projectpagina op mijn.rotterdam.nl. Daar kunt ook een digitale reactie achterlaten.
Hebt u vragen? Mail dan naar Tom Warnik via

Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Buurt en leefbaarheid
Wat
Vergadering

Over de organisator

Zorgnetwerk
Het zorgnetwerk Oude Westen bestaat uit organisaties die binnen het Oude Westen actief zijn. Hierbij bedoelen we: De Aktiegroep Oude West...... Lees meer